¨

Piger delte glædesbudskaber ud i Holbæk

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

To piger fra 9. klasse på Engskovskolen Jernløseafdelingen i Holbæk uddelte ved middagstid fredag glæde i Ahlgade.

De to piger, Sally Freier og Jessica Ambross Soosaipillai, var ved middags tid fredag på gade i Ahlgade i Holbæk for at dele glædesbudskaber ud i form af kager de har bagt og stickers de har fået trykt til lidt for travle og gnavne voksne. 

- Der var mange mennesker i gaden – og langt de fleste blev glade for pigernes budskab, fortæller Peter Fauerholdt, der er faglærer på Engskovskolen Jernløseafdelingen. 

Pigerne går nemlig i 9. klasse på Engskovskolen Jernløseafdelingen i Holbæk og baggrunden for at de delte glædesbudskaber ud var et nyt valgfag, der er døbt Innovation. 

- Som en konsekvens af reformen, startede vi sidste år en gruppe op, med henblik på at skabe en række prototyper på valgfag i Innovation og Entreprenørskab. Gruppen er sammensat af repræsentanter fra lærerkorpset på fire af Holbæk Kommunes skoler: Engskovskolen, Sofielundskolen, Elverdamskolen og Isefjordskolen, fortæller faglærer Peter Faurholdt, Engskovskolen Jernløseafdelingen. 

Faget er et pilotprojekt, som er styret af Jens Larsen fra firmaet, Old Friends Industri. Han er sammen med Skoleleder Bo Pedersen fra Engskovskolen, en af idémændende bag projektet. 

I alt 50 elever har i år tilmeldt sig faget.

Du kan her se en video af piger på deres glædesuddeling:

00:46 Luk video

Videon er optaget af Lærke Kristensen, Holbæk

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App