Pigebande røvede 17-årig

Tre piger i alderen 12-13 år røvede tirsdag aften en 17-årig pige midt i Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 17-årig pige fra Næstved blev tirsdag aften kl. 21.15 udsat for et røveri på gangbroen ved Næstved station.

Pigen var vendt hjem med toget efter at have handlet tøj i København, da hun på vej til sit hjem mødte tre piger i alderen 12-13 år.

De var maskerede med hætter og havde tørklæder op over deres ansigter, og den ene af dem slog den 17-årige, hvorefter de rev indkøbsposen fra hende og løb fra stedet.

Den 17-årige satte efter pigerne og endte med at jage dem så langt, at de tabte hendes nyindkøbte ting, som hun så fik igen. Hun kom ikke selv noget til ved episoden.

- Det lader jeg ikke være et offer for dem. Så jeg løb efter dem og jeg fik mine varer igen, så det var det værd, siger den 17-årige.

Politiet i Næstved beklager de voldelige tendenser blandt de stadigt yngre piger.

- Det er en noget uheldig udvikling, må vi nok sige, lyder det fra politikommissær Troels Haugsted fra politiet i Næstved. 

- Jeg kan da kun håbe, at vi kan komme det til livs ved at få fat i dem og gøre det håndgribeligt, hvad det er de er i gang med, fortsætter politikommissæren.

Efter overfaldet henvendte to piger sig til den 17-årige og spurgte, om de kunne hjælpe. Den ene af pigerne skulle også ifølge den 17-årige kende til identiteten af den ene af gerningsmændene.

Politiet vil meget gerne høre fra disse vidner og fra andre, der har været ved Næstved station ved 21-tiden.

Politiet i Næstved kan træffes på telefonnummer 114.