Pendlersangen er en vinder

Søren Westerholm fra Sorø er den første vinder af TV2 ØSTs store pendlerkonkurrence. Han vinder med sin sang om livet som pendler. Se ham opføre den her.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

[video:flv:pendlersangen.flv] 
- Jeg valgte for 1 ½ år siden at tage job lokalt. 10 år med konstant forøget transporttid til København var nok for mig. Den vundne ekstra "fritid" gav mig mulighed for at dyrke min sang og musik. Jeg har skrevet en sang om det at pendle.

Der er et gavekort på benzin for 500 kroner fra Q8 på vej til Søren Westerholm.

Deltag i konkurrencen
Når du alligevel sidder der - i køen, i toget eller i bussen. Så tag et billede af dit yndlingslandskab. Eller et billede, der bare lige rummer den møgsure mandagsstemning, du er i. Eller lav en lille film med mobilen af din bedste pendler-buddies, der viser hvorfor de er så gode.

SEND!
Send billede eller video til redaktionen. Enten på mail eller ved at sende en MMS til 1231 (husk at skrive øst, som første ord i selve beskeden IKKE i emnefeltet.) Du kan læse mere om at sende filer til TV2 ØST her: Send til TV2 ØST

Hver dag fra den 20. oktober udvælger vi det bedste billede og belønner det med et gavekort på for 500 kroner brændstof hos Q8. Hver uge udvælger vi yderligere to vindere i konkurrencen, der præmieres med et allezoner-månedskort til DSB.

Besøg temasiden om FREMTIDENS TRAFIK