¨

Pårørende identificerer lig fra Præstø

Foto: TV ØST

Liget af en 32-årig mand blev søndag aften identificeret af pårørende. Liget blev fundet i Præstø Fjord.

Pårørende til en psykisk syg 32-årig mand fra Præstø kunne søndag aften drage den triste konklusion, at den 32-årige er afgået ved døden.

Det foregik på sygehuset i Næstved, hvor de pårørende var blevet hidkaldt for at identificere et lig, som tidligere på dagen blev bjærget fra Præstø Fjord.

- De kunne konstatere, at der var tale om den 32-årige mand, som har været meldt savnet, fortæller politiets vagtchef Stefan Jensen.

Det var en båd på fjorden, der søndag eftermiddag klokken 15.34 anmeldte, at der flød et dødt menneske rundt i vandet.

Med assistance fra brandvæsnet i Vordingborg, som har en båd, fik politiet bjærget liget. Man kunne umiddelbart fastslå, at kroppen havde befundet sig i vandet et godt stykke tid.

Den 32-årige mand forsvandt lige efter nytår, og Sydsjællands og Lolland Falsters Politi har siden søgt efter manden. Men uden held.

Umiddelbart er der ikke noget, som tyder på, at manden har været offer for en forbrydelse. Men først i de kommende dage vil politiet og de pårørende få vished om, hvorvidt der er tale om en ulykke.

- Nu skal der afholdes ligsyn mandag eller tirsdag, og så afventer vi ellers resultatet af det, fortæller Stefan Jensen.

Ved ligsynet skal en læge besigtige den afdøde, og lægen kan herefter tage stilling til, om der skal foretages en obduktion.

/ritzau/

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App