Påkørsel ved Bilka snart opklaret

En 38-årig norsk kvinde kæmper for livet, efter hun lørdag blev trukket flere meter under en bil. Politiet i Næstved er tæt på at finde den tyv, der var på flugt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet i Næstved er ved at have fundet frem til gerningsmanden, som vil blive sigtet for forsøg på manddrab

- Vi har fået nogle henvendelser, der sammen med vores tekniske beviser har resulteret i, at vi formentlig snart kan identificere den pågældende og få ham anholdt, siger vicekriminalinspektør Kurt Holm,

Lørdag eftermiddag ved 13.00-tiden opdager en norsk familie på vej hjem fra ferie, at en tyv er brudt ind i deres autocamper på parkeringspladsen ved Bilka i Næstved Stor-Center. Den 38-årige mor stiller sig i vejen, da tyven prøver at stikke af i en stjålen sort Mazda 3.

- Han gasser op. Kvinden bliver væltet og trukket 10 meter under bilen, fortæller Kurt Holm.

Gerningsmanden stikker af til fods gennem Megacentret og forsvinder. Politiet vil stadig gerne høre fra vidner. Manden beskrives som værende 25-30 år. Han er ca. 185 cm høj, muskuløs af bygning, har kort lyst hår og skægstubbe. Han var iført kaki-farvet t-shirt og trekvart lange cowboybukser.

Tililende kunder og personale får væltet bilen om på siden, så kvinden kommer fri. Den norske kvinde ligger på Rigshospitalets traumecenter og er fortsat i livsfare.

-Hun har indre kvæstelser i hovedet, brud på bækkenet, og hendes lunger er klappet sammen, så hun er lagt i koma, siger Kurt Holm.

Bilka fik fat i en psykolog, der hjalp kunder og de tre medarbejdere, der så den brutale nedkørsel.