¨

Pædofilidømt er for retten igen

Foto: TV ØST

En 55-årig mand fra Sydsjælland er i dag bænket i Retten i Næstved i endnu en sag om pædofili. Denne gang skal han angiveligt have krænket ni teenagedrenge.

Manden er tiltalt for i alt 12 forhold, hvoraf han kun erkender tre - to forhold om blufærdighedskrænkelse mod to personer over 18 år og et forhold om såkaldt anden kønslig omgang end samleje.

Manden har angiveligt mødt de ni teenagere på 14 til 18 år på internettet. Siden skal han jævligt have mødtes med dem ved flere lejligheder.

Tidligere straffet
Nogle af drengene har tidligere forklaret, at de følte sig seksuelt krænket af den 55-årige, som tilbage i 1990 fik en dom på et par års fængsel for lignende overgreb på teenagedrenge.

Dengang var manden opsøgende politibetjent i Næstved, da han blev dømt og fyret fra politiet for at have udnyttet sin rolle som betjent til at skaffe sig seksuelt samkvem med nogle af byens utilpassede unge.

I den nye sag har manden angiveligt over en længere periode vundet drengenes tillid. Han skaffede penge og hash til drengene til gengæld for seksuelle ydelser i mandens campingvogn.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App