Pædagog sparkede dreng - hør den skjulte båndoptagelse

En pædagog er blevet meldt til politiet for at have sparket en 15-årig dreng på låret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 15-årig dreng, fra en ungdomsinstitution på Falster, har politianmeldt sin kvindelige pædagog for vold. En sen nattetime sparkede kvinden drengen over benet, og dagen efter truede hun ham med at gøre det igen. Men drengen optog truslen på en båndoptager.

Dannie Fleron Hansen boede i december på Årestrup centeret i Stubbekøbing på Falster - et bosted for vanskelige ung mellem 10 og 18 år.

En nat bankede Dannie på den kvindelige pædagogs dør - for at få en hovedpinepille. Selvom pædagoen var vågen, ville hun ikke hjælpe ham, siger Dannie Fleron Hansen. Han holder fast i døren, og det fik pædagogen til at sparke ham over benet.

Dagen efter optog den 15-årige en samtale med pædagogen. Han ville dokumentere, at hun havde sparket ham og dokumentere en hård tone, som han oplevede ofte.

På båndoptagelsen kan man høre, hvordan den kvindelige pædagog truer Danni Fleron Hansen, og siger at hun ikke vil tøve med at sparke igen.

- Jeg blev chorkeret over den hårde tone, hun har på båndet, siger Pernille Fleron Hansen, der er mor til Danni.

- Sådan talte hun jo aldrig, når jeg var der. Og han er der jo for at få hjælp - pædagogerne skal vise ham vejen. Det gør hun jo ikke på den måde, hun råber og skriger af ham på, siger Pernille Fleron Hansen.

Vi ville gerne have hørt den anden side af sagen, men Årestrup Centerets leder vil ikke udtale sig om sagen i dag. Guldborgsund Kommune tager episoden alvorligt og igangsætter nu en undersøgelse.

Politiet er i gang med at efterforske sagen. Pædagoen arbejder stadig på institutionen, mens Danni Hansen er blevet bortvist et par måneder efter episoden.

Hør den skjulte båndoptagelse - klik her.