Ove Pedersen: Dårligste 40 minutter i min tid

FC Vestsjælland-træner Ove Pedersen er meget skuffet over holdets sidste 40 minutter mod Sønderjyske.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

FC Vestsjælland fik den værst tænkelige start på foråret i Superligaen, da de fredag aften blev savet over med 0-4 hjemme mod Sønderjyske.

Træner Ove Pedersen er stolt af sit holds præstation i de første 50 minutter, men de afsluttende 40 minutter ødelægger billedet.

- Jeg ville ønske, jeg skulle gøre status over to kampe. Den første var de første 50 minutter, som jeg var rigtig tilfreds med. Det var den kamp, hvor vi i Superligaen havde skabt flest chancer, siger Pedersen.

- Men desværre var der 40 minutter mere, og de 40 minutter ødelagde totalt det indtryk, jeg havde af de første 50 minutter. Vi spillede uden struktur og begyndte at lave alene-løsninger, hvor vi normalt er rigtig gode til at støtte hinanden.

- De 40 minutter er de værste, jeg har set, i den tid, jeg har været træner i FC Vestsjælland.

Nederlaget betyder samtidig, at Sønderjyske nu kun er to point efter netop FCV over stregen.

- Det gør rigtig ondt. Havde vi tabt efter de første 50 minutter, havde det ikke gjort ondt, men de sidste 40 minutter gør ondt. Det er vores faglighed, der bliver ramt der, siger træneren.

Midtbanemotoren Morten Bertolt, der blev pillet ud i anden halvleg, er flov over indsatsen.

- 0-4 på hjemmebane mod et hold, der ligger under os, må ikke ske. Vi faldt helt sammen i anden halvleg, og det kan vi selvfølgelig ikke være bekendt, siger Bertolt.

FC Vestsjælland får mulighed for at rejse sig i næste weekend, hvor oprykkerne gæster AaB.

/ritzau/