¨

Ørslev får igen mobildækning

Foto: TV ØST

Efter to uger med dårlig eller ingen mobildækning har beboerne i Ørslev ved Ringsted nu fået lovning på en ny mobilmast.

Det var en strid mellem TDC og Ringsted Forsyning, der var årsag til den svigtende mobildækning. Ringsted Forsyning ville fordoble den leje teleselskabet betaler for at have masten stående. Og det passede ikke TDC, så de pillede masten ned.

Men nu tyder noget på at konflikten er løst. I hvert fald har TDC indgået en aftale med Ringsted kommune, der betyder, at beboerne i første omgang får en midlertidig mast - en såkaldt festivalantenne, som man også bruger ved for eksempel Roskilde Festivalen og Folkemødet, og senere får en permanent antenne. Ifølge TDC så skulle mobilforbindelsen være tilbage i løbet af næste uge.

Aftalen med Ringsted kommune skal bekræftes politisk mandag, og derfor ønsker TDC's presserådgiver Rasmus Avnskjold ikke at udtale sig om detaljerne.

-Jeg kan blot konstatere, at da vi fik snakket med kommunen i stedet for med forsyningsselskabet, så kunne vi godt finde en løsning, siger han.

Hør beboerne reaktion i vores udsendelse i klokken 19.30 i aften.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App