Oprykningsdrømmen slukket

2. divisionsholdet fra Næstved måtte vinke farvel til drømmen om oprykning. I topbraget mod Roskilde var kravet en sejr, men sådan gik det ikke.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter et fantastisk forår skulle Næstved forsøge at hente 3 point på det suveræne førerhold fra Roskilde. Med ni spillerunder igen og 10 point mellem de to klubber var det sidste udkald for Næstved, hvis der skulle spænding ind i kampen.

- Det er absolut sidste udkald. Uafgjort er ikke nok, vi skal sejre i dag mod dem, og så er der stadig mange point op. Sådan sagde træner Preben Christensen inden kampen.

 

Men desværre for Næstved så var topholdet for stærke. Efter en kamp, hvor Næstved misbrugte flere store chancer, så viste Roskilde bedre udnyttelsesevne og kom allerede i første halvleg foran 1-0.

 

Efter en god times spil gjorde Næstved det endnu svære for sig selv, da Mike Mortensen som bagerste mand nedlægger en Roskilde spiller og får direkte rødt. Derefter udnytter Roskilde overtallet til at lukke kampen og spændingen i oprykningsspillet. Kampen endte 2-0. Dermed er førstepladsen udenfor rækkevide, og Næstved har nu kun tilbage at forsvare 2. pladsen i rækken.  

- Det er slut nu. Vi skal stadig vinde resten af vores kampe, men derfor rykker vi ikke op alligevel, sagde en tydeligt ærgerlig Næstvedspiller, Kim Drejs, efter kampen.