Opmærksomme naboer fik anholdt indbrudstyve

Det var opmærksomme naboer, der sørgede for at få tilkaldt politiet onsdag aften i Kalundborg, hvor 4 litauere blev anholdt for tyveri.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

4 litauere blev onsdag aften anholdt i Kalundborg - sigtet for indbrud. Det var opmærksomme naboer i et villakvarter, der fik øje på de 4, og så ringede de til politiet.

- De undrede sig over, at der holdt en bil derude med litauiske nummerplader klokken 22 om aftenen, og så ringede de efter os, fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi kom i kontakt med 2 litauere i bilen derude, men de 2 andre mangler, så dem må vi søge efter emd en hundepatrulje. På vejen finder vi forskellige efterladte tyvekoster og til sidst også de 2 personer, siegr Martin Bjerregaard.

I bilen finder betjentene forskellige tyvekoster i form af bærbare computere, mobiltelefoner og smykker. Mobiltelefonen fører politiet hen til en adresse på Agerhønevej, hvor der har været indbrud. Husets ejer har dog ikke været hjemme og har derfor ikke anmeldt det.

De 4 litauere vil formentligt blive fremstillet i grundlovsforhør i løbet af torsdagen.