¨

Omstridt annonceskaber sluger stemmer i Vordingborg

Søren Espersens kone, der laver Dansk Folkepartis kontroversielle annoncer, blev en af stemmeslugerne i Vordingborg

Kvinden, som er blevet kaldt fru Dansk Folkeparti, blev en af stemmeslugerne ved kommunalvalget i Vordingborg. Med 1378 personlige stemmer fik Yvette Espersen, udenrigsordfører Søren Espersens kone, således tredjeflest stemmer.

- Jeg er overrasket og glad. Jeg opnåede 1378 personlige stemmer, næsten dobbelt så mange som SF's topscorer, Erling Nielsen, der fik 749 personlige stemmer, siger Yvette Espersen.

Yvette Espersen blev kun overgået af borgmesteren, socialdemokraten Henrik Holmer, der fik 2783 stemmer, og den tidligere borgmester på Møn, venstremanden Knud Larsen, der fik 1423 stemmer.

Selv om alle kender Søren Espersens skaldede hoved og lige så skarptskårne holdninger, så kender de færreste den 53-årige Yvette, som er født og uddannet i England og driver sit eget pr- og reklamefirma "Apple Farm Grafik & Reklame".

Men de fleste har alligevel set hendes grænseoverskridende politiske reklamer for Dansk Folkeparti. Annoncer, der ofte giver 10 gange så meget spalteplads i sidste ende, som den, de har betalt for. Senest stod Yvette Espersen bag de provokerende annoncer med den blå moské omplantet til København.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App