Nytårskoncert med smukke musikfortolkninger

MIN HVERDAG: Lions Club Jernløse afholdte for femte gang nytårskoncert i Nørre Jernløse Kirke. Det var med smuk musik fra trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For femte gang afholdte Lions Club Jernløse nytårskoncert sammen med menighedsrådet i Nørre Jernløse Kirke. Arrangementet blev afholdt søndag 10. januar 2016. Denne gang var det med musik fra trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen.

Kirkens egen organist Panna Ildikó Friis-Grigoncza, bød velkommen til både gæster og den musikalske duo, som hun sagde, hun var meget stolt over ville spille i Nørre Jernløse Kirke.

Det var Jette Kjær Jørgensen der bød velkommen, på vegne af Lions Club Jernløse og Brand af 1848 Fond, til denne efterhånden traditionsrige nytårskoncert.

 - Man måtte lette hatten og nikke anerkendende. Eftermiddagens program var et stemningsfuldt klassisk repertoire, af kendte komponister. Der blev bl.a. spillet et flot arrangement af "Vær velkommen Herrens år" på trompet og orgel, Skriver Jens Gjørlev i en mail til TV ØST.

Dorthe Zielke fortalte små anekdoter mellem nogle af numrene og hun viste også at man ikke behøvede at spille på dyre instrumenter, idet hun på et lille blik jagthorn købt for 10 kroner i Netto spillede et jagtsignal fuldstændig rent.

 - Endnu en perfekt koncert, som ikke kunne være blevet til noget hvis ikke alle kom og gjorde eftermiddagen festlig, både i kirken, men også efterfølgende i klubhuset ”løvehulen”.

En lille video fra arrangemenet. Filmet af Jens Gjørlev.