Nyrenoveret svømmehal i Næstved har store problemer

Det har taget mere end 2 måneder at renovere Næstved Svømmehal. Men blot en uge inden åbningen, har de store problemer: Fliserne springer i det lille bassin.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Svømmehallen i Næstved har gennemgået store renoveringer. Det har taget mere end 2 måneder, men allerede før de igen kan åbne dørene op for badegæsterne, har de problemer med fliserne. Det skriver Sjællandske.

I det lille bassin kan fliserne ikke holde. De springer, og det sker efter Næstved Svømmehal har gennemgået store renoveringer.

Og for Centerchef Phillip Green er der ikke meget at sige.

- Det er en skandale.

Svømmehallen har fulgt alle forskrifter, når det gælder tømning og opfyldning af bassinerne. Det har blandet andet taget 2 uger at fylde det lille bassin op, da det er vigtigt, at det gøres langsomt. Og før det havde de nye fliser fået lov til at hærde i 4 uger – og alt så fint ud indtil i fredags.

Men da de ansatte mødte ind mandag morgen, var situationen en helt anden. Fliserne var nemlig begyndt at springe, og de krakelerer, når man træder på dem. Så badegæsterne må væbne sig med tålmodighed, da det kan tage op til 8 uger, før de igen kan springe i vandet.

Det skriver Sjællandske.