Nykøbing F. Revyen kåret til Årets Revy 2014

For andet år i træk blev Nykøbing F. Revyen kåret til Årets Revy 2014.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nykøbing F. Revyen blev ved Revyernes Revy søndag aften kåret til Årets Revy 2014.

Det er andet år i træk, at revyen får den flotte hæder.

- Det er meget overraskende, at vi igen i år modtager prisen. Det troede vi ikke kunne lade sig gøre to år i træk, lyder det fra en glad Flemming Krøll, revy-direktør.

Det er fjerde gang, at Flemming Krøll og Nykøbing F. Revyen bliver kåret som årets revy. Prisuddelingen har fundet sted siden 2005.

- Det er ikke noget man vender sig til - bestemt ikke. Det er altid en stor glæde. Men det giver også lidt sommerfugle i maven med hensyn til næste års revy, siger han.

Flemming Krøll oplyser, at holdet er sat til næste år - og at han sender en pressemeddelelse ud i næste uge med offentliggørelsen af besætningen.

- Overvejelserne er allerede begyndt at fylde i min bevidsthed. For hvordan skal det gøres? Hvordan fornyer vi os, samtidig med at vi holder fast i traditionerne, spørger han.

- Prisen er et dejligt skulderklap at få. Det samme er det med de flotte anmeldelser vi har fået - men det vigtigste er, at Fru Jørgensen også kan lide revyen. Det er jo hende vi lever af, og jeg må erkende, at det hele er gået op i en højere enhed i år, slår revy-direktøren fast.