Nu også kritik fra tidligere chef på Kofoedsminde

Endnu en stemme har sluttet sig til de mange, der de seneste dage har rejst kritik mod forstander på Kofoedsminde, Svend Ejner Pejstrup.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

Den tidligere viceforstander på Kofoedsminde, Jacob Haaber Altenburg, tilslutter sig nu den voldsomme kritik af forstander Svend Ejner Pejstrup.

Jonas Haaber Altenburg nåede at være viceforstander på Kofoedsminde i fem måneder, inden han blev presset til at opsige sin stilling, efter en konflikt med Svend Ejner Pejstrup omkring dennes ledelsesstil og facon over for de ansatte.

- Jeg fik valget mellem at sige op selv med fem måneders løn eller 'blive kørt gennem møllen' som han kaldte det, med fagforeningssag og det hele. Så jeg valgte selv at gå, siger Jacob Haaber Altenburg.

Grundlaget for at han blev bedt om at sige op, var at Jonas Haaber Altenburg, efter ønske fra en række medarbejdere, havde sat emnet 'arbejdsmiljø' på dagsorden til et medarbejdermøde.

Dét forslag faldt ikke i god jord hos Svend Ejner Pejstrup, der tidligere havde beskyldt Jacob Haaber Altenburg for at være illoyal, hvis han stillede spørgsmål ved de beslutninger, der blev taget.

Konflikten på Kofoedsminde er nu eskaleret, og mange af de ansatte har de seneste dage valgt at sygemelde sig af frygt for hvad der sker, hvis de møder op på arbejde.

- Jeg kan sagtens forstå at man bliver syg af at være på Kofoedsminde, men mit råd vil alligevel være at løfte hovedet og møde op på arbejde, siger Jacob Haaber Altenburg