Noterede ikke vidnerne

Politiet fik ikke noteret navnene på de vidner, som henvendte sig i voldtægtssagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet i Vordingborg skrev ikke engang navnet ned på de to vidner, der har klaget over at de ikke blev afhørt i den grove voldtægtssag fra Vordingborg natten til fredag, oplyser DR Sjælland. 

Her til formiddag forsvarede vicepolitidirektør Mette Lyster Knudsen ellers ihærdigt Vordingborg Politi, der sagde til vidnerne at de først kunne blive afhørt mandag: 

 - Det er helt normalt, at vi prioriterer i henvendelserne, sagde hun. Men kort efter ringede vicepolitidirektøren op igen - nu viser det sig nemlig at politiet ikke engang har navnet på vidnerne: 

 - Det er meget beklageligt, jeg har sat en undersøgelse igang om hvad der egentlig er sket, siger vicepolitidirektøren for Sydsjællands og Lolland Falsters Politi.

 - Sagen er allerede nu havnet på justitsministerens bord. SF's Anne Baastrup siger, at det er dybt utilfredsstillende, at politiet ikke efterforsker en alvorlig voldtægtssag i weekend'en.

Den unge kvinde blev antastet af tre mænd i en hvid kassevogn, bortført og voldtaget af de tre mænd.De to vidner havde begge set bilen.