¨

Nonbo "anholdt" på TV2

Foto: TV ØST

Venstres Karsten Nonbo har takket ja til at tilbringe tre timer hos TV2 - bagbundet med strips på en våd beton-parkeringplads. Det sker, efter han har kaldt de uretmæssigt anholdte COP15-demonstranter for nogle "sølle klynkere".

Venstre-politikeren Karsten Nonbo udtalte i morges, at de demonstranter, som ulovligt blev anholdt og tvunget til at sidde på den frostkolde jord i tre timer under COP 15-demonstra­tionerne i 2009, er nogle "sølle klynkere".

 - Når der er blevet givet ordre til en masseanholdelse kan man jo ikke gå rundt og sortere mellem gamle fru Hansen og ham, der ser lidt skummel ud. Når der er blevet sagt anholdt, er der blevet sagt anholdt, sagde Nonbo til politiken.dk tidligere i dag. 

Nonbo mener, at deltagelse i demonstrationer medfører en naturlig risiko for at blive anholdt. Hans udmelding har medført kritik fra flere sider i dag.

Nu har den tidligere kriminalassistent hos politiet indvilliget i selv at sidde på den kolde jord i tre timer. Det sker lige nu uden for TV 2 i København.

Man kan følge med i forsøget direkte på webcam på tv2.dk.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App