¨

Nettet strammes om serie-røver

En række fotografier fra overvågningskameraer gør, at politiet nu mener at have identificeret mand, som står bag en hel stribe af røverier i Midt- og Vestsjælland de sidste uger

Nu strammes nettet tilsyneladende om den unge mand, som de sidste par uger har begået en række mere eller mindre succesfulde røverier i blandt andet Skælskør, Ringsted og Sorø. senest gik det onsdag ud over postkontoret i Sorø

Politiet mener nu ifølge  Dagbladet at man har identificeret manden  ud fra de efterhånden ganske mange billeder fra diverse overvågningskameraer, og der er torsdag en intensiv jagt i gang for at få ham anholdt.

Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra kriminalpolitiet bekræfter, at politiet har en sikker formodning om, hvem manden er, men han vil ikke sige mere om den igangværende efterforskning. Ud fra fremgangsmåden ved de forskellige røverier og især overvågningsbillederne er der dog ingen tvivl hos politiet om, at der er tale om samme gerningsmand.

Røveren bliver muligvis ved, fordi det ikke er lykkedes ham at få et særligt stort udbytte nogen af gangene, og især ved de to røverier i Sorø er det gået helt galt for ham.Ved det første i Skælskør Bank den 6. maj blev hans udbytte en tom mulepose, og onsdag på Sorø Postkontor gik hans pistol i stykker, inden han nåede frem til skranken.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App