¨

Narkobilist kørte ind i politibil

Foto: TV ØST

En desperat, narkopåvirket bilists flugt fra politiet onsdag eftermiddag udløste en dramatisk biljagt gennem Kalundborg.

En rutinekontrol af en bil, der var forsynet med stjålne nummerplader, udviklede sig onsdag eftermiddag dramatisk i Kalundborg.

Bilen med nummerpladerne var netop parkeret i en parkeringsbås ved Kvickly, men da politiet parkerede bag den, valgte bilisten at flygte.  Han bakkede hårdt ud af båsen, ramte politibilen og tog flugten fra stedet.

Måtte springe for livet

Politibilen blev ramt, netop som en betjent var ved at stige ud, og mens betjenten måtte springe for livet, så blev politibilen skubbet 3-4 meter hen af parkeringspladsen.

Patruljevognen havde ikke fået større skader, end at den stadig kunne følge efter flugtbilisten. Det førte til 15 minutters intens biljagt gennem Kalundborg midt i myldretidsen, hvor flugtbilisten blandt andet kørte ind i en 53-årig kvindelig bilist i et kryds, og hvor hans hastighed undervejs blev målt til 109 kilometer i timen.

Kort efter standsede manden dog bilen, og forsøgte at flygte til fods. Han blev dog indhentet og anholdt.

Narko i blodet

Det viste sig, at føreren af bilen var en 24-årig mand fra Kalundborg. Han var påvirket af narkotika, og er tidligere blevet fradømt sit kørekort.

Manden var efter hændelsen kortvarigt anholdt, men blev derefter løsladt. Han kan nu se frem til et retsligt efterspil, hvor også mandens personbil indgår. Da det var tredje gang, at manden blev taget af politiet uden kørekort valgte de nemlig på stedet at konfiskere mandens bil.

Ingen kom til skade ved hverken påkørslen af politibilen, den 53-årige kvinde eller under biljagten gennem byen.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App