¨

Narko fundet på kaserne

To værnepligtige havde mistanke til, at nogle af deres kammerater handlede med stoffer. Forsvarets Auditørkorps har fundet kokain og afhører flere værnepligtige.

- Vi kan slet ikke have personer, der sælger eller indtager euforiserende stoffer her på kasernen. Det går bare ikke.

Sådan siger major P.S. Thuesen, chef for hesteskadronen, i dag til TV2 Øst. I går måtte han dog sande, at 2 af hans soldater blev taget for handel med narko. Hundepatruljer og militærpoliti foretog i går en ransagning på Antvorskov Kaserne. To værnepligtige fra Hesteskadronen ved Gardehusarregimentet havde  klokken 7.30 henvendt sig til P.S. Thuesen, fordi de mistænkte 2 af deres kammerater for at handle med euforiserende stoffer.

Forsvarets Auditørkorps blev tilkaldt, og klokken 10.30 gik hundepatruljer og militærpoliti i gang på indkvarterings-området. Her fandt de både kokain og anabolske steroider. 2, en køber og en sælger, er nu sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, og er i isolation. De bliver formentlig hjemsendt efter påske. Sælgeren risikerer ifølge auditørkorpset fængselsstraf, da det er en skærpende omstændighed, at salget er foregået i en lukket kreds, der også involverer våben. 

Major P.S Thuesen siger i dag til TV2 Øst, at han er overrasket over, at der var nogen i hesteskadronen, der kunne finde på at handle med narko, men er positiv over, at det var soldaterne selv, der kom med tippet. - Jeg synes at det er modigt af soldaterne, at de træder frem og har den holdning, at det vil de ikke være med til, siger han.

 

  

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App