Næstvedtræner stopper til sommer

Næstved Boldklub skal ud og se sig om efter en ny træner til 2. divisionsholdet, efter at Preben Christensen har meddelt, at han ønsker at stoppe.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Når forårssæsonen er slut, stopper Preben Christensen som træner i Næstved Boldklub. Det meddelte han klubben og spillerne mandag eftermiddag.

- Der er ingen dramatik over min beslutning. Jeg har truffet min beslutning ud fra et familiært synspunkt. Jobbet som cheftræner tager simpelthen for lang tid, fortæller den 43-årige træner i en pressemeddelelse fra klubben.

Stopper med vemod

Dermed når Preben Christensen blot at stå i spidsen for 2. divisionsholdet i Næstved i et halvt år, efter at han trådte til i vinterpausen, da klubben fyrede Martin Jungsgaard.

Det er dog med en vis vemod at han stopper.

- På den ene side glæder jeg mig til at være familiefar igen. Men med det andet øje græder jeg også over at forlade et fantastisk setup med gode spillere og en rigtig god stab. Jeg håber, at vi kan finde en løsning, hvor jeg fortsat kan få en rolle omkring Næstved Boldklub, forklarer Preben Christensen og sender en buket roser efter holdet.

- Det er en trup, der modnes dag for dag. Kan man fastholde truppen relativ intakt, så er jeg sikker på, at Næstved vil spille en alvorlig rolle i kampen om oprykning i næste sæson, siger træneren.

Kæmpe arbejde

I boldklubben forstår man Preben Christensens beslutning, men ærgrer sig samtidig.

- Vi har været sindssygt glade for det kæmpe arbejde, som han har lagt for dagen. Han trådte til og hjalp os i forbindelse med, at vi skulle finde en ny træner i vinterpausen, og vi kan kun rose ham for det arbejde, han har gjort, fortæller direktør Preben Jul Pedersen.

Med Preben Christensens afsked skal Næstved Boldklub nu på trænerjagt.

- Siden vi fik overbragt beskeden, har vi arbejdet på højtryk for at finde en ny løsning. Lige nu er vi i gang med at afsøge markedet, men regner med hurtigst muligt at melde ud, hvem der er træner efter sommerpausen, siger Preben Jul Pedersen.