¨

Næstved Sygehus lover at få styr på brandsikkerheden

Foto: TV ØST

Efter kritik af brandsikkerheden på Næstved Sygehus lover ledelsen at få styr på rod og overbelægning. Regionsrådsformand Jens Stenbæk (V) er tilfreds.

Næstved Sygehus skal have styr på brandsikkerheden. I en redegørelse til Region Sjælland har sygehusledelsen beskrevet årsagen til problemerne og kommet med løsningsforslag, og det tilfredsstiller regionsrådsformand Jens Stenbæk (V), der havde krævet redegørelsen, skriver Sjællandske.

I sidste uge kom det i avisen frem, hvordan gange på sygehuset flød med senge og materiel og patienter, der ikke var plads til på stuerne på grund af overbelægning. Det kunne i sidste ende true brandsikkerheden, og i samme omgang kom det frem, at sygehuset ikke som aftalt havde givet brandmyndighederne besked, når der var tale om overbelægning af en vis størrelse.

Borgmester truede med politianmeldelse

Det fik borgmester Carsten Rasmussen (S) til at true ledelsen med en politianmeldelse, men nu ser det ud til, at de har fuldt fokus på at forbedre forholdene.

Planen er, at der ved hvert vagtskifte skal vurderes, om brandmyndighederne skal orienteres om overbelægning. Derudover skal der holdes møde med Koncern Service om rodet på gangene, og så er afdelinger blevet omlagt for at undgå patienter på gangene.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App