¨

Næstved fyrer træner

Foto: TV ØST

Felix Banobre er fortid i Team FOG Næstved, der har fyret cheftræneren. I stedet skal Bogdan Karaicic overtage byens bedste baskethold.

Team FOG Næstved og Felix Banobre besluttede mandag at stoppe samarbejdet. Baggrunden skyldes de manglende sportslige resultater indtil videre i denne sæson.

- Vi vil gerne sige tak til Felix Banobre for en stor arbejdsindsats. Desværre er det ikke gået, som vi begge havde håbet på. Resultaterne har ikke levet op til forventningerne. Vi har behov for at rykke fremad på det sportslige og få ændret på tingene, så vi igen kan blive konkurrencedygtige.
Vi er nødt til at forholde os til vores høje ambitionsniveau for vores projekt, hvor vi ønsker at være med til at konkurrere i toppen og skabe resultater, siger direktør for Team FOG Næstved, Andreas Larsen i en pressemeddelelse. 

Ny træner på plads

Team FOG Næstved er allerede på plads med en løsning for den resterende del af sæsonen. Ny head coach for ligaholdet den tidligere head coach for Hørsholm 79´ers, Bogdan Karaicic, der vil være at finde på bænken til kampen mod Randers Cimbria allerede onsdag.

Bogdan Karaicic har været ansat i Hørsholm 79´ers siden 2009, hvor han det seneste halvandet år har været head coach for holdet. Hertil har han haft en stor rolle i talentudviklingen i Hørsholm 79´ers, hvor han har været med til at udvikle flere unge danske spillere til højeste nationale niveau. Bogdan Karaicic er desuden landstræner for det danske U/18 landshold.

En stor udfordring

Selv om Team FOG Næstved skifter head coach midt i sæsonen er man fra ledelsens side klar over, at det bliver en
meget stor udfordring at vende den sportslige udvikling. Der skal på kort tid ske et stort taktisk skifte på banen, og
det betyder en masse nye udfordringer og taktiske koncepter for spillerne.

- Det, der er vigtigt nu, er, at vi har en løsning klar. Vi starter træningen i morgen (tirsdag red.) og spiller en uhyre svær kamp onsdag.
Jeg har fuld tillid til, at vi har en trup med nogle dygtige spillere. Vi skal arbejde på at få et stærkt koncept og kæmpe med
alt, hvad vi har. Det bliver en svær opgave, men hvis vi står sammen om det – ledelse, trænere, stab og spillere – er jeg sikker
på, at udviklingen vil vende til det bedre når vi kommer et stykke ind i januar, siger Andreas Larsen.  

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App