Naboer utilfredse med brændende losseplads

Det er ikke første gang lossepladsen ved Forlev står i flammer. Beboerne i området er derfor ved at være godt trætte af den stinkende nabo.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Naboerne til lossepladsen kan nu igen indånde lugten af brændt affald.

 - Jeg er temmelig træt af at være nabo lige nu. Her til morgen bliver vi vækket af politiet, som kommer og informerer om at der er en stor brand på lossepladsen lige i nærhden, siger Henrik Christensen.

Det er ikke mere end et år siden at der sidst var brand på lossepladsen ved Forlev. I oktober 2006 stod flammerne højt og det samme var tilfældet i 1999.

Brandfaren er ikke blevet mindre af at der ligger tre gange så meget affald som der må, da branden ofte selvantændes et sted i de store mængder affald. Det var netop den store affaldsmængde der forårsagede branden sidste år.

På KAVO forstår man derfor godt naboernes bekymring. Man vil derfor i fremtiden gør en ekstra indsats for at undgå for meget affald på lossepladsen.

- Vi vil fremover køre det overskydende affald til Odense, så der ikke ligger så meget affald og dermed større brandrisiko, siger Niels Damgaard, der er pressemedarbejder hos KAVO, der bestyrer lossepladsen.