¨

Musti får ny kebabbar

Foto: TV ØST

I Gislinge stod borgerne sammen og samlede penge ind til Musti Besiryan. Nu har han fået en ny kebabbar.

Nytårsaften brændte det populære samlingspunkt Orientkebab i Gislinge ned. Siden har ejeren Musti Besiryan været uden arbejde, for han havde nemlig ingen forsikring. Men nu er han tilbage bag disken, og det kan han blandt andet takke borgerne i Gislinge for.

- Jeg har svært ved at finde ord, som kan udtrykke, hvor glad og taknemmelig, jeg er. Jeg vil bare gerne sige tusind tak, siger Musti Besyrian.

Borgerne i Gislinge har samlet 17.000 kroner ind til Musti. Selv har han taget et lån, og i tirsdags kunne han så åbne sin nye forretning, som han kalder Orientkebab 2.

- Jeg skal jo starte på en frisk, så jeg kunne ikke kalde den det samme som før. Derfor tilføjede jeg et 2-tal, siger Musti Besiryan med et stort smil.

Det er bylauget i Gislinge, som har stået bag indsamlingen, og de er lige så glade som Musti Besiryan for at kebabbaren er tilbage.

- Det er jo et samlingspunkt for de unge. Musti forstår dem. Han er god til at snakke med dem, og det er godt, at de har et sted at gå hen, siger Flemming Gjøg fra Bylauget.

Lørdag formiddag sidder der en gruppe på seks unge foran kebabbaren, og der er ingen tvivl. De har savnet Musti.

- Det er ret hyggeligt at være her. Når Musti er i godt humør, så siger han alle mulige sjove ting, siger Sasha Pedersen fra Gislinge.

Musti Besiryans nye kebabbar har i alt kostet 160.000 kroner.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App