Motorkontorer lukker

Fra nytår overtager SKAT registreringen af motorkøretøjer. Dermed lukker motorkontorerne på politistationerne i Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Holbæk, Ringsted og Køge

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 1. januar overtager SKAT motorregistreringsopgaven fra politiet, og det betyder, at motorkontorerne på politistationerne i Næstved, Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Holbæk, Ringsted og Køge alle lukker i løbet af december måned.

For at sikre overførslen af opgaven til SKAT har motorkontoret i Ringsted sidste ekspeditionsdag fredag den 14. december, motorkontorerne i Nykøbing Sj. har sidste ekspeditionsdag torsdag den 20. december  og motorkontoret i Kalundborg sidste ekspeditionsdag torsdag d. 27. december.

Motorkontorerne i Næstved, Køge og Holbæk holder åbent helt frem til nytår med sidste ekspeditionsdag fredag den 28. december 2007.

Efter nytår varetages motorregistreringsopgaven af de lokale skattecentre, der i Midt- og Vestsjællands politikreds vil have ekspeditioner i Roskilde på  Universitetsvej 2, i Køge på  Gymnasievej 21 og i
Holbæk på Jernbanevej 6.