Mørbradgryde med spegepølse
200 gr svampe - her champignons
2 stk Mørbrad
150 gr spegepølse
2 Peberfrugter
3 scalotteløg
2 dl Fløde
en smule Rasp
4 dl Ris
Salt og peber
Evt urter og citron skal til pynt
Evt:
Rugbrød, smør, remoulade og ristede løg til en spegepølsemad!
Kog risene møre i vand tilsat smør. Følg anvisningen på posen
Afpuds evt. sener og fedt fra kødet og skær mørbraden ud i små bøffer.
Skær peberfrugter ud i grove stykker
Del svampene
Skær løg i strimler
Skær spegepølsen ud i små tern
Steg bøfferne af på panden i olie og dernæst spegepølsen skåret ud i små stykker
Til sidst ristes svampe og peberfrugter, fløde hældes over.
Lad det koge lidt ind
Kød og grøntsager etc. kommes i små ildfaste fade eller et stor fad
og drysses til sidst med rasp
Bag retten færdig i ca. 15-20 min ved 185 grader
Server med ris og kom evt. lidt friske krydderurter og revet citron henover