Mørbradgryde

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mørbradgryde med spegepølse

200 gr svampe - her champignons

2 stk Mørbrad

150 gr spegepølse

2 Peberfrugter

3 scalotteløg

2 dl Fløde

en smule Rasp

4 dl Ris

Salt og peber

Evt urter og citron skal til pynt

Evt:

Rugbrød, smør, remoulade og ristede løg til en spegepølsemad!

Kog risene møre i vand tilsat smør. Følg anvisningen på posen

Afpuds evt. sener og fedt fra kødet og skær mørbraden ud i små bøffer.

Skær peberfrugter ud i grove stykker

Del svampene

Skær løg i strimler

Skær spegepølsen ud i små tern

Steg bøfferne af på panden i olie og dernæst spegepølsen skåret ud i små stykker

Til sidst ristes svampe og peberfrugter, fløde hældes over.

Lad det koge lidt ind

Kød og grøntsager etc. kommes i små ildfaste fade eller et stor fad

og drysses til sidst med rasp

Bag retten færdig i ca. 15-20 min ved 185 grader

Server med ris og  kom evt. lidt friske krydderurter og revet citron henover


Nyhedsoverblik