¨

Møns Klint-manden efterlyses i andre politikredse

Foto: TV ØST

Identiten på den mand, der i sidste uge døde ved Møns Klint er stadig ukendt. Politiet vil derfor nu efterlyse ham i landets politikredse.

Der er stadig mystik i sagen om manden, der blev fundet død ved Møns Klint i sidste uge. Politiet har nu slået fast, at han er død af de skader, som han pådrog sig ved faldet. Men efter torsdagens ligsyn er mandens identitet stadig ukendt.

- Vi vil nu efterlyse manden i de andre politikredse, og hvis det ikke giver resultat, vil vi gøre brug af offentligheden til at finde frem til mandens identitet, siger vicepolitikommissær Ole Thøger Rasmussen.

Ifølge politiet beskrives manden som ca. 45-50 år gammel og nordisk af udseende. Hårfarven er rød mere end mørkeblond, som først blev oplyst medierne - måske farvet.

Manden er omkring 175 cm. Han var almindelig af bygning og vejede ca. 75 kg. Han bar en sort hættetrøje med et farverigt mønster samt en sort jakke og sorte jeans. Derudover bar han hvide tennissokker og sorte sko.

Ifølge politiet har manden et frisk operationsar på den nedre del af maven - muligvis fra en blindtarmsoperation - og som højst sandsynlig er mindre end et halvt år gammelt.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App