Mødtes efter 50 år

John Barming fra Odsherred var københavnerbarn hos Leif Jensen og hans forældre på Lolland. I dag genså de to barndomsvenner hinanden efter næsten 50 år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De genkendte hinanden med det samme og kastede sig om halsen på hinanden og munden kom straks på gled som om der ikke var gået næsten 50 år siden deres sidste møde.

Både John Barming, der i dag bor i Ellinge Lyng i Odsherred og Leif Jensen fra Nakskov var lidt nervøse forud for deres genforening. For at ingen af dem skulle køre de flere hundrede kilometer, der adskiller dem, havde de aftalt, at mødet skulle finde sted på Møns Klint.

I fem år fra slutningen af 40'erne til midten af 50'erne var de sammen hver sommer hos Leif Jensens forældre i Halsted på Lolland. Siden blev møderne færre og til sidst faldt forbindelsen væk.

Men i de senere år kom de begge til at tænke på, hvad der egentlig var blevet af den anden. Det var Leif Jensen, som sidste efterår fandt frem til John Barming gennem folkeregistret. På grund af den store afstand aftalte de at vente med at mødes til det blev sommer.

Efter den vellykkede genforening har de to 68-årige aftalt at holde forbindelsen ved lige fremover.