Mistænkt voldtægtsmand meldte sig

Tidligt søndag morgen blev en ung kvinde voldtaget i Nykøbing Sjælland. Politiet truede den mistænkte voldtægtsmand med at offentliggøre hans billede, hvorefter han meldte sig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En ung mand meldte sig søndag aften til politiet. Han er mistænkt for at stå bag voldtægten af en jævnaldrende kvinde tidligt søndag morgen i Nykøbing Sjælland.

Den ca. 20-årige kvinde var ved 05-tiden på vej hjem fra det lokale diskotek What's Up, da hun blev overfaldet og slæbt ind på et offentligt toilet bag Brugsen i Algade og udsat for fuldbyrdet voldtægt, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den unge mand har erkendt, at han var sammen med kvinden, men har en anden opfattelse af forløbet, fortæller politiet. Afhøringen er endnu ikke færdig, så politiet vil ikke fortælle nærmere om mandens forklaring.

Kvinden kunne give et godt signalement af gerningsmanden og genkendte ham på billeder af diskoteksgæsterne samme aften. Billeder, som af diskoteket var lagt på internettet for at vise feststemningen på What's Up.

Politiet meddelte lokale medier, at billedet af manden ville blive offentliggjort, hvis han ikke selv meldte sig. Det gjorde han så, oplyser vagtchef Martin Hockerup.

Han bliver fremstillet i grundlovsforhør kloken 13.30 mandag eftermiddag.