Ministerbesøg på Lolland

Miljøminister Troels Lund Poulsen kommer til Lolland i slutningen af juni. Han skal se på miljøvenlige energi og give grønt lys til nye arbejdspladser.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For at tage det sidste først, så vil den kommende Femernbro gøre Lolland og Falster til attraktive områder for mange virksomheder.

Men der mangler jord, hvor virksomheder kan skyde op langs den kommende motorvej, der fører til Tyskland. Derfor håber de lokale politikere og erhvervsliv på, at de kan åbne miljøministerens øjne for planerne, når han kommer til Lolland den 23. juni.

For det er miljøministeren, der skal sige ja til, at man bygger erhvervsbyggeri i områder langs motorvejen istedet for at lade naturen passe sig selv.

Desuden skal ministeren se på de fremskridt der er sket på Lolland inden for alternativ energi. Ministeren er inviteret af det lokale folketingsmedlem, Henrik Høegh fra Venstre.

- Ministeren vil opleve, hvordan Lolland-Falster arbejder målrettet med at fremme vedvarende energi. Og han vil se, hvordan vi har etableret et af Danmarks bedste naturbeskyttelsesprojekter ved Maribosøerne, siger Henrik Høegh.