Midt- og Vestsjællands Politi det sidste døgn

To anholdte stak af fra politiet i Kalundborg. Og så fik en 15-årig dreng konfiskeret hash i sin skoletaske.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Uddrag af døgnrapport fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Anholdelse og ufrivillig løsladelse - Kalundborg.

Kl. 1105 var politiet på en adresse i Kalundborg i en anden politiforretning. Til stedet kom en 16-årig dreng og en 17-årig dreng begge fra Kalundborg. De to havde fladskærme med under armen, og politiet anholdt de to for tyveri. Den ene anholdte blev ilagt håndjern, men det lykkedes begge to at stikke af fra politiet uden tyvekosterne. Dernæst startede politiet en eftersøgning efter de pågældende. De blev anholdt henholdsvis kl. 1232 og kl. 1250, hvor de blev truffet på Klosterparkvej. Begge blev afhørt og sigtet for tyveri samt for at flygte fra politiet Den 17-årige blev ligeledes sigtet for vold mod politiet, idet han ramte den ene politimand i ansigtet med et slag inden flugten. De blev løsladt på mere traditionel vis kl. 1805.

__________________________________________________________________________________________________________

Sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Kl. 1043 traf politiet en 15-årig dreng fra Kalundborg, der blev truffet på Klosterparkvej. Drengen blev fundet i besiddelse af 1 gram amfetamin i sin skoletaske. Drengen blev sigtet og fik udenretslig konfiskeret stoffet.

_______________________________________________________________________________________________________ 

Indbrud i villa - Stevns.

Kl. 1544 blev anmeldt om indbrud på Skovvænget, Sigerslev, forøvet mellem mandag kl. 0800 og tirsdag kl. 1545. En rude knust i en terrassedør. Fra stedet stjålet 42" tv samt 17" fladskærm og en dvd-afspiller.

_______________________________________________________________________________________________________ 

Indbrud i villa - Kalundborg.

Kl. 1717 blev anmeldt om indbrud på Asser Riisvej, forøvet tirsdag mellem kl. 0815 og kl. 1715. Et vindue opbrudt og fra stedet stjålet to fladskærms tv, en pels samt 3 liter spiritus.

_______________________________________________________________________________________________________

Indbrud i villa - Tuse, Holbæk.

Kl. 1920 blev anmeldt om indbrud på Tuse Byvej, forøvet mellem tirsdag kl. 0600 og kl. 1510. Et vindue opbrudt. Alt gennemrodet. Intet stjålet.

________________________________________________________________________________________________________

Spirituskørsel - Vipperød, Holbæk.

Kl. 2110 anholdt politiet en 43-årig mand fra Roskilde, der kørte ad Holbækmotorvejen  i vestlig retning med ca. 30 km/t. Dette blev set af en anden bilist, der ringede til politiet, som traf den pgl. på Holbækmotorvejen. Den 43-årige var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve og dernæst løsladt.

_______________________________________________________________________________________________________

Færdselsuheld - Køge Bugt Motorvejen, Køge.

Kl. 0457 skete et færdselsuheld på Køge Bugt Motorvejen ved Køge. En 19-årig mand fra Ringsted kørte i det sneglatte føre med ca. 130 km/t og mistede herredømmet over sin bil, der snurrede rundt på kørebanen og dernæst blev slynget over en å og endte på en mark. Føreren lå ca. 15 meter fra bilen. Bilen totalskadet og føreren brækkede et ben.