Midt- og Vestsjællands Politi det seneste døgn

Trafikdrab og en række indbrud. Det var noget af det, der fylder døgnrapporten hos Midt- og Vestsjællands politi

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Uddrag af døgnrapport fra Midt- og Vestsjællands politi Mandag d. 3. marts til tirsdag d. 4. marts:

Indbrud i villa - Holbæk.
Kl. 1015 indgik anmeldelse om indbrud på Rahbeks Have, forøvet mandag mellem kl. 0715 og kl. 0930. Det vides ikke, hvad der er stjålet fra stedet.

Indbrud i villa - Gørlev, Kalundborg.
Kl. 1019 blev anmeldt om indbrud på Solvangen,  forøvet mellem lørdag kl. 1200 og mandag kl. 1000. En terrassedør opbrudt. Fra stedet stjålet smykker og en sparebøsse.

Brandalarm - Roskilde.
Kl. 1041 blev politiet sendt til røglugt i en opgang på Rørmosen i Roskilde. Der var en røgalarm, der hylede i en lejlighed. Politiet skaffede sig adgang til en lejlighed, hvor det viste sig, at man havde glemt noget mad på komfuret, og det havde efterfølgende sat gang i røgalarmen. Der var ingen hjemme på adresse. Der skete ikke større skade på stedet.

Arbejdsulykke - Greve.
Kl. 1056 indgik anmeldelse om en arbejdsulykke på EPA Food, Korskildemark i Greve.

17 medarbejdere arbejdede i produktionshallen i virksomheden, da der fejlagtigt blev hældt nogle væsker sammen der dannede klordampe. Alle 17 medarbejdere indbragt til observations på Køge og Roskilde sygehuse. 5 blev ifølge politiets oplysninger indlagt til observation i forbindelse med risiko for udvikling af lungeødem. Øvrige undersøgt og kunne dernæst forlade hospitalet.

Politiet og arbejdstilsynet har foretaget undersøgelser på stedet herunder indhentet oplysninger om instrukser til personalet omkring de nævnte væsker m.v. Der er ikke nogen klarhed over for indeværende, om der er sket overtrædelse af arbejdsmiljølovgivningen eller andet.

Spirituskørsel - Ringsted.
Kl. 1110 anholdt politiet en 54-årig mand på Gyrstinge Bygade, hvor han kom kørende i bil. Manden var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve og dernæst løsladt.

Indbrud i lejlighed - Herfølge, Køge.
Kl. 1125 fik politiet anmeldelse om indbrud på Tinggården, forøvet mellem lørdag kl. 1300 og søndag kl. 1100. Tyven var kommet ind gennem et åbent vindue  og fra stedet var stjålet fladskærm og to bærbare pcére.

Mistænkeligt forhold - Sørninge, Holbæk.
Kl. 1218 fik politiet en anmeldelse om at 2 mørkklædte mænd med koben var set ved en villa på Sørningevej. De pgl. stak af i en mørkegrøn firhjulstrækker, da anmelderen fik øje på dem. Det lykkedes ikke for politiet at få fat i  bilen og dens formodede  indhold af potentielle indbrudstyve.

Indbrud - Tuse Næs, Holbæk.
Kl. 1338 blev anmeldt et indbrud på Tuse Næs Vej i Hørby, forøvet mellem fredag kl. 1700 og mandag kl. 1329. Et vindue var opbrudt og fra stedet stjålet to 30" fladskærme mrk. Medion samt en 17" fladskærm mrk. Phillips.

Indbrud i villa - Svebølle, Kalundborg.
Kl. 1405 indgik anmeldelse om indbrud på Øresøvej i Jorløse, forøvet mandag kl 0000. Døre brækket op og fra stedet var stjålet ph-lampen "koglen" samt en stol "ægget" til en samlet værdi af 80.000 kr.

 


Fund af raket - Ringsted.
Kl. 1514 fik politiet en anmeldelse om, at der i Kildebo Haveforening på Hyancintvej var fundet en raketlignende genstand  i en hæk. Politiet kom frem til stedet og kunne konstatere, at der var tale om en skarp panserværnsraket, som militærets eksperter blev anmodet om at hente. Hvordan panserværnsraketten var havnet i den fredelige haveforening vides ikke.

Indbrud i virksomhed - Roskilde.
Kl. 1519 blev meldt om indbrud på Roskilde Pallefabrik, Københavnsvej, forøvet mellem fredag kl. 1600 og mandag kl. 1500. Fra et skur på fabrikken er stjålet 1200 stk. plasticpaller.

Indbrud i villa - Holbæk.
Kl. 1630 blev der meldt om indbrud på Provstehøjen, forøvet mellem mandag kl. 0740 og kl. 1615. Et vindue knust til stedet og herfra er stjålet gavekort til Bahne, småpenge samt pcskærm.

Indbrud i villa - Roskilde.
Kl. 1643 blev anmeldt indbrud på Klosterengen, forøvet mellem mandag kl. 0800 og kl. 1600. En dør opbrudt til stedet og herfra er stjålet guldarmbånd, pas m.v.

Brand i restaurant - Roskilde.
Kl. 1653 var politiet til brand på kinesisk restaurant på Motelvej. Branden formentlig opstået i elektriske installationer, hvilket medførte kraftig røgudvikling i kælderen. 2 medarbejdere på stedet blev kørt på hospitalet til obs. for røgforgiftning.

Færdselsdrab - Vestmotorvejen, Ringsted.
Kl. 1934 blev politiet sendt til færdselsuheld på Vestmotorvejen ved Ringsted, hvor en 49-årig mand fra Odense havde påkørt en forankørende lastbil, der blev ført af en 26-årig mand fra Slagelse. Den 49-årige døde som følge af sine kvæstelser. Familien til den dræbte er underrettet.

Anmeldelse om bål i kælderrum - Køge.
Kl. 1956 fik politiet anmeldelse om, at unge mennesker havde lavet bål i kælderen under Fasanvej, og det kunne heldigvis afkræftes, da politiet kom ud på stedet. Det viste sig, at 8 unge havde siddet i kælderen og hygget sig med en vandpibe. Der var således ikke tale om noget ulovligt forhold og politiet kunne berolige den urolige anmelder.

Tyveri fra benzinautomater - Ugerløse, Undløse, Tølløse og Køge.
Der har i nattens løb været flere tilfælde af opbrydning af automater på OK-tankstationer, der alle er beliggende ved Daglibrugsen.

Kl. 0247 gik det ud over en automat på Hovedgaden i Ugerløse, hvor der blev stjålet 1950 kr.

Kl. 0232 blev en benzinautomat opbrugt på Vestergade i Tølløse og herfra blev stjålet 2150 kr.

Kl. 0258 blev en automat opbrudt på OK-Tanken på Østergårdsvej i Undløse, herfra stjålet 3400 kr. Kl. 0430 gik det udover en automat på OK-Tanken på Ølsemaglevej ved Køge.

 Der er set en mørk - muligvis  mørkerød - VW Transporter forsynet med stjålne nummerplader TN 91228 i nærheden af Undløse/Ugerløse og senere ved Køge.

Politiet vil meget gerne have henvendelser om ovennævnte køretøj og evt. mistænkelige personer, der er set de nævnte steder i nattens mulm og mørke. Ring til politiet på 114.