¨

Michelle reddet ud: Jeg er chokeret

Foto: TV ØST

Michelle Due Elvig er en af de personer, der tirsdag aften blev reddet ud af den brændende bygning. Hun har fået ilt og er chokeret.

Tirsdag aften blev noget dramatisk for Michelle Due Elvig, da der udbrød brand i den bygning hun bor i i Næstved.

Klokken 20.41 fik politi og brandvæsen en melding om, at der var ild i en etageejendom, og at 25 personer var spærret inde i den.

- Vi bor oven på den lejlighed, hvor ilden startede. Jeg kunne pludselig lugte røg, og så så jeg en kæmpe flamme stikke op over altanen. Min kæreste og jeg skyndte os ind i et værelse og lukkede alt til og tændte for ventilationen og dækkede vores hund til og håbede, at brandfolkene snart kom. Opgangen var fyldt med røg, så vi kunne ikke komme ud, fortæller hun.

Plejer at have kontrollen

Heldigvis var hjælpen hurtigt til stede, og Michelle Due Elvig, kæresten og hunden blev sendt ind til naboen, hvis lejlighed ikke var så røgfyldt. Opgangen blev luftet ud, så de alle sammen kunne reddes ud den vej, og nu hvor det værste er overstået, er Michelle Due Elvig ved at kunne trække vejret roligt igen.

- Jeg er selv frivillig brandmand og havde hele tiden min far, der også er frivillig brandmand i røret. Men alligevel var jeg meget chokeret og i tvivl om, hvad jeg skulle gøre. Jeg plejer jo at have kontrollen, når jeg er ude til den her slags, siger hun.

Hun og kæresten har fået ilt og kan få tag over hovedet på Sydbyskolen, som tirsdag aften er blevet åbnet for de evakuerede. Hun er stadig chokeret, fortæller hun, men har det efter omstændighederne godt.

Status efter branden er, at 1 person er kørt til Næstved Sygehus til tjek for røgforgiftning. 9 personer er blevet behandlet af ambulancer på stedet, og en ældre kvinde kom til skade under evakueringen og er kørt til Slagelse Sygehus.

Video: Media Næstved/Lars Ole Andersen.

00:56 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App