Michael Rasmussen uønsket i Holland

Michael Rasmussens problemer forsætter, nu er han uønsket i Holland, det nationale forbund mener han har skadet cykelsporten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Michaek Rasmussen skal blive væk, han her nemlig skadet cykelsporten sådan er meldingen fra formanden for det hollandske forbund

Formanden for det hollandske cykelforbund ser helst, at Michael Rasmussen ikke stiller op til et gadeløb i byen Pijnacker i weekenden. Selv om cykelrytteren Michael Rasmussen også har mange fans i Holland, er det ikke alle i træskolandet, der er lige begejstrede for den danske bjergklatrer. Således siger formanden for det hollandske cykelforbund, Marcel Wintels, at han ikke finder det passende, at 'Kyllingen' lørdag stiller op i gadeløbet 'Ronde van Pijnacker'.

- Vi kan og vil ikke forbyde Rasmussen i at stille op, men jeg håber, at arrangørerne i Pijnacker afstår fra at bygge en fest op omkring Rasmussen, siger Wintels til nyhedsbureauet ANP. Han mener, at danskeren har skadet cykelsporten ved ikke at informere ordentligt om sine opholdssteder inden Tour de France.

Men Maarten Welling, som har hyret Rasmussen til at komme til Holland, holder fast i, at løbets trækplaster hverken er taget i doping eller idømt karantæne.

- Mit princip er, at du er uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Sådan er det jo også i samfundet i det hele taget, siger Welling.