Michael Rasmussen holder modet oppe

Cykelrytteren Michael Rasmussen er fortsat overbevist om, at han kommer til at køre cykelløb igen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ni måneder efter den bratte exit fra Tour'ens top venter cykelrytteren Michael Rasmussens fortsat på en afgørelse i disciplinærsagen mod ham.

Men håbet om at vende tilbage til levevejen på landevejen har han ikke mistet. Den internationale cykelunion (UCI) har bedt det monegaskiske cykelforbund behandle sagen, men danskeren har intet hørt endnu.

"Jeg venter stadig på, at der skal fastsættes en dato for en høring. Jeg sagde allerede i januar, at det var frustrerende at gå og vente så lang tid på at sagen skulle gå i gang, og det er da ingen hemmelighed, at frustrationen ikke er blevet mindre siden", siger Michael Rasmussen til cykelhjemmesiden feltet.dk.

Hele vejen igennem har Rasmussen fastholdt troen på, at han vender tilbage til sporten.

"Jeg har hele tiden sagt, at jeg tror på, at jeg kommer til at køre cykelløb igen, og den tro er på ingen måde ændret. Jeg træner, som jeg skal. Jeg træner selvfølgelig ikke, som jeg ellers ville have gjort, hvis jeg skulle have kørt Giro d´Italia om to uger, men jeg kører vel 70 procent af, hvad jeg normalt ville have gjort", siger Michael Rasmussen