Mexicansk mand afhøres om kvindes død

Indtil det er bevist, at Pia Hesselberg fra Vordingborg døde ved en ulykke, mistænker politiet en mand, som hun var sammen med, for drab. Det skriver mexicansk netavis.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mexicansk politi har tilsyneladende fundet den mand, som har været efterlyst, efter den 33-årige Pia Hesselbjergs død ved et styrt fra niende etage på hotellet Beach Palace i Cancun.

- Det er en person, som hun har mødt på Isla de Mujeres, og det var ham som indlogerede sig på hotellet med hende i fredags, siger chefen for justitsmyndighederne i den mexicanske delstat Quintana Roo, Antonia Salmarón Mendés, til ekstrabladet.dk.

Pia Hesselbjerg blev natten til søndag fundet død efter styrtet på 39 meter, og manden er sandsynligvis den sidste, der så Pia Hesselberg i live.

Den mexicanske netavis yucatanalamano.com skrev tirsdag, at indtil det er bevist, at dødsfaldet skyldes en ulykke, mistænker politiet manden for at have dræbt den 33-årige danske kvinde.

Til ekstrabladet.dk siger Antonia Salmarón Mendéz, at politiet har talt med manden. Hun siger, at der ikke er foretaget nogen anholdelse, men hun vil ikke kommentere på, om manden så er på fri fod nu.

- Efterforskerne arbejder på sagen, og jeg kan ikke udtale mig specifikt om, hvad der sker lige nu, siger justitschefen.
Herhjemme oplyser Udenrigsministeriet, at sagen efterforskes af såvel det lokale som det nationale politi i Mexico.

Pia Hesselberg, der kommer fra Vordingborg, var på en længere rejse i Mexico. Hendes pårørende i Danmark er underrettet.

/ritzau/