¨

Mern-forsvarer vil have sagen udskudt

Foto: TV ØST

Forsvareren for den 60-årige plejefar, som er tiltalt for omfattende mishandling af sine plejebørn, vil have sagen udskudt. Hun mangler stadig at se vigtige papirer i sagen.

Når retten i Nykøbing Sjælland tager hul på Mern-sagen i dag klokken 9.30, har den ene forsvarer et klart mål. Hun vil have sagen udskudt.

Hanne Ziebe, der er forsvarsadvokat for den 60-årige plejefar, finder det strengt nødvendigt at få sagen udskudt. Hun fortæller, at hun først kort inden retssagen går i gang i dag vil få udleveret nogle vigtige papirer i sagen.

De manglende sagsakter indeholder blandt andet politiets nul-rapporter, som fortæller, hvem der er blevet afhørt, ligesom der er informationer om de børnesamtaler, der er blevet afholdt af kommunens tilsynsførende på tidpunktet for overgrebene. Hanne Ziebe siger, at hun første gang efterspurgte sagsakterne for halvandet år siden, og uden dem mener hun ikke, at hun kan indkalde alle de relevante vidner i sagen.

Hvis hun er nødsaget til først at sætte sig ind i sagsakterne samme dag som sagen begynder anser hun det som meget problematisk.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App