Mere kontrol på Lalandia

Glade Smily-ansigter er ikke garenti for, at der er styr på køkken hygiejnen, det meddeler fødevareregion øst efter Ekstra Bladets historie om Lalandia

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

På trods af de stor smilende smiley ansigter på væggene i Lalandias restauranter, har Ekstra Bladet bragt en artikel om elendige forhold på badestedets spisesteder. 

 Men fødevarekontrollens blåstempel kan ikke bruges som bortforklaring, det siger regionschef for Fødevareregion Øst Henning Knudsen, der nu vil se nærmere på badelandets restauranter.

- Vi laver kun tjek et par gange om året, og ikke i weekender og på helligdage, så vi kan ikke vide om tingene altid er som de skal være, det siger Henning Knudsen.

Han forklarer, at man ikke blindt kan regne med at smiley ordningen fortæller, om der er styr på at bøffen er for gammel eller om salaten er slatten. Det er op til virksomhedens egenkontrol, at sørge for at tingene er som de skal være til hverdag.

- Vi kan jo ikke overvåge alle restauranter konstant. Men det er klart, at hvis det kommer os for øre, at der er dårlige hygiejne forhold på et spisested, så tjekker vi det.