¨

Måtte sætte sig på tyven

Foto: TV ØST

Urmager i Nakskov overraskede tyv, men måtte vente længe på politiet.

Manglen på betjente blev åbenbar i weekenden på Vestlolland, hvor en urmager i Nakskov overraskede en tyv i sin forretning, men urmageren måtte vente længe på politiets ankomst.

Søndag eftermiddag overraskede urmager Per Møller en yngre mand i sin forretning i Østergade i Nakskov. Per Møller var ved at lukke sin butik, men inde i butikken stod manden med en håndfuld stjålne ure i hånden.

Urmageren forfulgte manden ud på gaden og forsøgte at tilbageholde ham. Det opdagede genboen, indehaveren af Østergade Vinhandel, Gorm Brøgger, der løb til hjælp.

- Vi satte os på ham og måtte tilbageholde ham i 35 til 50 minutter, før politiet kom, og overhovedet at få hjælp voldte også store problemer, fortæller Gorm Brøgger.

Også i et andet tilfælde opdagede borgere i Vestlolland, at der er mangel på reaktionstid fra ordensmagten. Lørdag blev der sendt en ambulance til Branderslev, hvor en personbil var involveret i et færdselsuheld med en lastbil.

Politiet måtte - efter hvad Lolland-Falsters Folketidende erfarer - meddele, at man ikke havde mulighed for at komme til færdselsuheldet og optage rapport.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App