Masser af fartsyndere i Næstved

Politiet var ude med måleapperaterne i Næstved og omegn i går. 145 billister blev snuppet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mandag aften kørte en bilist med 129 km/t forbi Hindholmvej på Næstved Landevej ved Fuglebjerg, hvor politiet havde opstillet en automatisk trafikkontrol. Det er kun tilladt at køre 70 kilometer på strækningen, så fartsynderen fik sig en betinget frakendelse af kørekortet. Det skriver Sjællandske.

Den hurtige bilist var dog ikke alene. 82 ud af 387 bilister blev taget med høj hastighed. Af de 82 fik 21 et klip i kørekortet.

Tidligere på dagen var den automatiske trafikkontrol på arbejde på Parkvej i Næstved, hvor der er 50 km-zone. 13 ud af 291 bilister blev her taget med for høj fart. Højeste hastighed blev målt til 70 km/t og resulterede i et klip i kørekortet.

Politiet kom også forbi Grimstrupvej, hvor 21 billister blev taget i for høj fart. Fire af dem fik et klip i kørekort. I alt passerede 202 i løbet af de godt to timer kontrollen varede.

Heller ikke på Næstvedvej i Sandby kunne billisterne overholde fartgrænsen. 29 bilister ud af 367 kørte for stærkt. Heraf kørte en rigtig stærkt - nemlig 107 km/t. Der er 60 km-zone på strækningen.