Mange røg i fartfælden

Hastighedskampagnen fortsætter i regionen. I går blev 302 køretøjer stoppet ved Slagelse, Vordingborg og Ringsted. Dagens hurtigste bilist kørte 189 kilometer i timen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet var ude med fartmålerne igen i går. Seks timers måling blev fordelt på strækninger ved Farøbroen, på Slotsalléen i Slagelse og på Vestmotorvejen ud for Ringsted.

På Slotsalléen i Slagelse blev 254 køretøjer stoppet. Det er et område hvor man må køre 50 kilometer i timen. Den højeste hastighed her blev målt til 69 kilometer i timen. 

Ved Farøbroen ved Vordingborg blev der målt 19 hastighedsovertrædelser. Alle var så voldsomme at de gav føreren et klip eller en betinget frakendelse af kørekortet. Den højeste hastighed blev målt til 165 kilometer i timen. Man må køre 110 km/t på strækningen.

189 kilometer i timer
På Vestmotorvejen ud for Ringsted blev der målt i begge retninger. 29 køretøjer blev stoppet. Den mest fartglade bilist blev taget med 189 km/t på en strækning, hvor man må køre 130 km/t. Det gav ham både en betinget frakendelse af kørekortet, men derudover fik han også en bøde på 4500 kroner.

Færdselspolitiet holder fartkampagne hele ugen, og det er især de lave hastighedsoverskridelser som kampagnen "Tag 10 af farten" retter sig i mod.