Mand stukket ned af kniv-røver

En 56-årig mand blev lørdag eftermiddag stukket ned i Næstved, da han forsøgte at stoppe en tyv foran Intersport i Ringstedgade. Den 56-årige blev ramt i armen ved skulderen og er uden for livsfare. Tyven efterlyses af politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En ung mands forsøg på at stjæle tre jakker i Intersport i Ringstedgade i Næstved udviklede sig lørdag middag yderst dramatisk.

Da en 56-årig forbipasserende forsøgte at standse manden ude på gaden, trak tyven en kniv og sårede den 56-årige i venstre arm ved skulderbladet. Forinden havde tyven truet med kniven over for en kunde, der forsøgte at spænde ben for ham i forretningen.

Den 56-årige blev efter knivoverfaldet indlagt til observation på sygehuset, hvor han efter omstændighederne har det godt. Ifølge politiet er gerningsmanden 15-20 år og formentlig østeuropæer.

Politiet håber, at billederne fra et overvågningskamera, der var placeret lige ud for, hvor knivoverfaldet fandt sted, kan kaste yderligere lys over episoden. Det lykkedes manden at slippe væk, men dog uden de jakker, han havde stjålet i forretningen.

/Ritzau