¨

Mand skoldet i arbejdsulykke

Foto: TV ØST

En 28-årig mand fra Slagelse blev onsdag skoldet, da 80-90 grader varmt vand sprøjtede ud på ham. Ulykken skete på Kalundborg Varmeforsyning.

Onsdag morgen var to ansatte ved at skifte en membran på Kalundborg Forsyning på Slagelsevej i Kalundborg, da noget gik galt.

Blev skoldet på kroppen

Pludselig sprøjtede 80-90 grader varmt vand ud på den ene af de to - en 28-årig maskinmester fra Slagelse, og han blev skoldet foran på kroppen.

En ambulance blev sendt til stedet klokken 8.25, og da den kom frem, tilkaldte redderne en lægehelikopter, som fløj maskinmesteren til Rigshospitalets Traumecenter. Senere blev han overflyttet til brandsårsafdelingen.

Tøj beskyttede ham

- Han er uden for livsfare. Lægerne karakteriserer det som andengradsforbrændinger. Han havde jo heldigvis tøj på, som tager det værste, siger Martin Bjerregaard, som er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Arbejdstilsynet vil i samarbejde med politiet undersøge, hvad der gik galt i forbindelse med udskiftning af membranen, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App