¨

Mand mister del af hånden i Sorø

Foto: TV ØST

Politiet og akutberedskabet vurderer, at det har været en forholdsvis rolig nytårsaften her i regionen. Men det er blevet et par alvorlige fyrværkeriulykker.

På alarmcentralen i Slagelse blev der i går registreret 26 skader i forbindelse med fyrværkeri, og det svarer stort set til niveauet for sidste nytår. 12 af skaderne var øjenskader, men ingen alvorlige. Til gengæld kom et par personer slemt til skade i blandt andet Sorø.

 -Vi har haft en sag, hvor en person har holdt et kanonslag, som gik af i hånden på ham. En del af hånden er sprængt af. Det er meste alvorlige sag, vi har haft, fortæller Tommy Jonasson, der vagtcentralchef, Region Sjælland

På skadestuen i Nykøbing Falster kom der allerede inden midnat folk ind med fyrværkeriskader. Blandt andet Magnus Petersen. Han kom galt afsted, da han ville tænde et stykke fyrværkeri, som han stod med i hånden:

 - Jeg har fået en stor flænge under øjet og en masse vabler. Men hellere ikke blåt øje end ikke noget øje, siger en lettet Magnus Petersen til TV2 ØST.

06:56 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App