Målfest på Holbæk Stadion

I Holbæk tog Nordvest FC søndag imod Næstved Boldklub i 2. division Øst. Det blev en målrig kamp.

Der var topkamp i 2. division Øst søndag, da Nordvest FC tog imod Næstved. Begge hold var ubesejret i de første fire kampe.

Næstved kom bedst fra start. Allerede efter 30 sekunder kunne Mikkel Rygaard bringe Næstved foran 1-0.

Nordvest FC kæmpede sig tilbage i kampen og efter 20 minutter spiller Fazil Keskin bolden ind til Martin Koch, som helt fri foran mål udligner til 1-1.

I slutningen af første halvleg går det stærkt. I det 42´ minut scorer Stefan Nygaard til 2-1 på oplæg af Mark Leth Pedersen. To minutter senere scorer Mikkel Rygaard direkte på frispark.

Næstved foran 3-1 ved pausen.

I anden halvleg skulle tilskuerne vente lidt på flere mål. I det 75´ minut scorer Kristoffer Munksgaard. Kasper Mertz får udbygget føringen til 5-1 på et straffespark begået mod Mark Leth Pedersen.

I slutningen af kampen får Nordvest FC reduceret to gange på mål af Birol Serinkanli og Patrick Juhl.

Næstved vinder 5-3 og er stadig ubesejret. Næstved ligger nu på en delt førsteplads med FC Helsingør med 13 point i fem kampe. Nordvest FC ligger nummer seks med otte point.