Majs

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

4 majskolber

200 gr. ris ( her sorte vilde ris )

4 kyllingebryster

4 tsk. Philadelphia ost

Olie til stegning

Lidt majsmel til panering

5 banan scalotteløg

1 fed hvidløg

1 spsk æbleeddike

100 gr smør

salt og peber

lidt purløg til pynt

evt sød chilisauce som sauce ved siden af

Kog risene møre i vand

Skær en lomme i brystet og kom lidt friskost ind i lommen

Panér kyllingen i majsmel

Skræl løgene og skær dem i små stykker

Skær majsene af kolberne

Steg kyllingerne af på  skindsiden på en mellemvarm pande. Læg dem i ildfast fad, kom salt og peber på og steg færdig i ovnen ved 200 gr. i 15-20 min.

Steg derefter løgene af på en panden og  kom dernæst  lidt eddike over og så majsene. Tilføj lidt smør og salt og så de sorte, kogte ris

Anret majs og ris i bunden

Kom kyllingebrystet ovenpå, dryp evt. lidt af kyllingeafkoget rundt om.

Pynt med lidt purløg

Server evt. sød chilisauce ved siden af


Nyhedsoverblik