4 majskolber
200 gr. ris ( her sorte vilde ris )
4 kyllingebryster
4 tsk. Philadelphia ost
Olie til stegning
Lidt majsmel til panering
5 banan scalotteløg
1 fed hvidløg
1 spsk æbleeddike
100 gr smør
salt og peber
lidt purløg til pynt
evt sød chilisauce som sauce ved siden af
Kog risene møre i vand
Skær en lomme i brystet og kom lidt friskost ind i lommen
Panér kyllingen i majsmel
Skræl løgene og skær dem i små stykker
Skær majsene af kolberne
Steg kyllingerne af på skindsiden på en mellemvarm pande. Læg dem i ildfast fad, kom salt og peber på og steg færdig i ovnen ved 200 gr. i 15-20 min.
Steg derefter løgene af på en panden og kom dernæst lidt eddike over og så majsene. Tilføj lidt smør og salt og så de sorte, kogte ris
Anret majs og ris i bunden
Kom kyllingebrystet ovenpå, dryp evt. lidt af kyllingeafkoget rundt om.
Pynt med lidt purløg
Server evt. sød chilisauce ved siden af