Lokal burger får reklame fra uventet kant

Hvor får man mon regionens bedste burger? Statoil-tanken i Holbæk kunne være et godt bud, i hvert fald hvis man skal tro på landets beskæftigelsesminister.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

"Nu må jeg lige komme med et reklamefremstød (...) Man ved godt, at man ikke så tit skal spise på en tankstation, sådan har de fleste det. Men jeg bliver bare nødt til at sige, at den helt nye burger, de laver på Statiol i Holbæk, den er outstanding."

Sådan lød det fra beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S), da hun her til morgen gæstede Go'morgen P3. Og måske var det en af årsagerne til,  at der i dag var kø ved kasseapparatet hos Statoil i Holbæk.

 

 - Jeg var lige i området. Og så havde jeg hørt på P3, at de serverede nogle yderst lækre burgere hernede, lød det fra Ludvig Hejnfelt, som var én af dem, der i dag lagde vejen forbi tankstationen for selv at få syn for sagen.

 

Steffen Kisselhegn er souschef på tanken og det var ham, der i går lavede burger til ministeren. For ham kom de rosende ord som en stor men glædelig overraskelse. 

 

 - Jeg hørte ikke selv radio i morges. Jeg fik at vide af nogle af mine kunder, at vi havde fået ros i radioen. Så det var dejligt, siger Steffen Kisselhegn. 

 

Uanset politisk overbevisning, så lod mange sig øjensynligt overbevise af ministerens anbefaling i dag.

 - Jeg vil tro, at når dagen er omme, så har vi i hvert fald solgt 100 burgere, siger en travl souschef fra sin plads ved burger-bordet. Og heldigvis levede burgeren op til kundernes høje forventninger.

"Den var overraskende god i forhold til, hvad man kan forvente på en tankstation," sagde én tilfreds kunde. "Rigtig god," sagde en anden. Og for Steffen Kisselhegn er kundernes komplimenter nok - med eller uden roser fra rød blok.