Lir i vaskehallen

Kunderne stod i kø, da en vaskehal i Ringsted som et reklamestunt havde hyret 3 letpåklædte kvinder til at give en hånd med i skumvasken.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Det var fantastisk ! Det blev lidt svedigt derinde, men bikini-vask er top-dollar ! Richard Engelbrecht og Steven Jensen kan næsten ikke få tørret smilet af igen, efter at de har været igennem vaskehallen AU2 WASH i Ringsted i dag. - Det er lige før vi skulle tage en tur til, siger de og griner.

Det er 3 kvinder i små guldkjoler, der fornøjer i vaskehallen i dag. Som et reklamestunt har AU2 WASH hyret dem til at sæbe bilerne ind.

- Jamen det er vores kunder, der har spurgt om vi ikke laver noget sjov, en event. Det synes jeg er meget sjovt, og i dag har vi åbent hus, fordi vi er blevet Turtle Wax partnere, og så synes jeg lige så godt at vi kunne fejre det med nogle søde piger også, siger Liselotte Madsen, der er ejer af Sigma MC og AU2 WASH i Ringsted.

Der var dog nogle få, der kippede lidt med ligestillingsflaget og ikke syntes, at letpåklædte damer hører sig til som reklamestunt i 2008

- Jeg synes faktisk at det er diskriminerende overfor kvinder, det er da lidt spøjst, siger Molla Friis-Mikkelsen, Ringsted i dag til TV2 Øst. Jeg har faktisk lige sagt til min datter at det der kunne jeg ihvertfald aldrig finde på.

Pigerne selv syntes dog bare at det hele var sjovt. - Det er alletiders, det er skægt at lave noget andet og få lov til bare at smide hæmningerne og gi den gas, siger vaskepige Sascha Faber fra Glumsø.